G-L4PCSEMQBE NY DATO: Forfatteraften med Iben Mondrup i Torup Forsamlingshus | Torup sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

NY DATO: Forfatteraften med Iben Mondrup i Torup Forsamlingshus

NOV
15

NY DATO: Forfatteraften med Iben Mondrup i Torup Forsamlingshus


Dato Tirsdag d. 15. november 2022, kl. 19:00
Pris
50 kr.
NY DATO: Forfatteraften med Iben Mondrup i Torup Forsamlingshus

PÅ GRUND AF VALGET ER DATOEN FLYTTET FRA DEN 1. NOVEMBER TIL DEN 15. NOVEMBER.

Billetter købt til den 1. november kan anvendes uden at blive ombyttet. Kan du ikke komme den 15. november kan billetter købt på kirkekontoret, refunderes samme sted.

Iben Mondrup er forfatteren bag romanerne "Tabita" og "Vittu", om to grønlandske børn, som bliver adopteret af et dansk ægtepar og taget til Danmark i mindten af 60'erne.

Iben Mondrup bor i Hundested og er oprindeligt uddannet billedkunstner, men debuterede som romanforfatter som 40-årig. Siden har hun skrevet otte romaner og vunder flere priser.

Kom og hør Iben Mondrup fortælle om sit forfatterskab og om at finde vej fra billedkunsten til ordenes verden. Om at lære sit eget sprog at kende og opdage sine yndlingsemner. Og få idéer til, hvad du måske selv kan gøre, hvis du skulle have en forfatter i maven - eller ønsker at gøre mere ved di skriblerier, du allerede har liggende. Under arrangementet bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål og byde ind med kommentarer. Tonen er uformel, vi skal have det rart.

Arrangementet laves i samarbejde mellem Torup Bogby, Hundested Aftenskole og Torup Sogn. Arrangementet foregår i Torup Forsamlingshus.

Billedet her er taget af Les Kaner

Billetter koster 50 kr. og kan købes via aftenskolen på post@hundested-aftenskole.dk, i Torup Brugs eller på kirkekontoret.