G-L4PCSEMQBE Olivier Antunes Trio, Jazznæs | Torup sogn

Sted Lynæs Kirke, Kirkebakken 5, 3390 Hundested
Jeanette Arp
Olivier Antunes Trio, Jazznæs

Til denne koncert hylder trioen fortidens store pianister i selskab med deres egen supervirtuos, Olivier Antunes og hans medspillere; Anders Fjeldsted (kontrabas) og Janus Templeton (trommer).

Trioen har dyrket de klassiske trio-arrangementer fra 60'erne og har samlet materiale af bl.a. Oscar Peterson, Bill Evans, Phineas Newborn og Herbie Hancock.

Trioen fortolker ligeledes salmer og spiller dem i deres egen ’jazzede’ stil.

Til koncerten fokuseres der på arrangementer, som sjældent høres live, men som virkelig fortjener at blive genopdaget på grund af deres legende og generøse musikalitet, som de oplever både rører og begejstrer publikum.

Trioen har bl.a. spillet i Elias Kirken på Vesterbro i København, det blev en forrygende koncert, som de glæder sig til at kunne gentage!

”Det er usædvanligt - og superfedt - at gå til koncert med en pianist, der spiller så overskudsagtige klaver som Olivier Antunes, den danske jazzmusiker med den fransk-portugisiske baggrund kan noget de færreste kan.”

Gratis entré