G-L4PCSEMQBE Bønnens Kraft - Pernille Aalund | Torup sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 20. juni 2021, Kl. 12:30 til kl. 17:30
Sted Strandgården, Søndergade 80, 3390 Hundested
Pernille Aalund
Bønnens Kraft - Pernille Aalund

Mulighed for at deltage i Gudstjeneste forud for kurset. Sognegården hører til Lynæs kirke og klokken 11:00 vil der være Gudstjeneste i kirken ved præst: Kristian Hein. Efter Gudstjenesten vil vi gå samlet til Sognegården, hvor der vil blive serveret en sandwich samt kaffe og te før kurset går i gang. Det er frivilligt om du har lyst til at deltage. Lynæs kirke: Kirkebakken 5, 3390 Hundested

Om Kurset: Bønnens Kraft Et kursus i tro, ro og velsignelser

Velkommen til en eftermiddag, hvor du under intime rammer, introduceres til Bønnens Kraft og den indflydelse det lille ritual kan få på dit liv.

Kurset forløber over 5 timer. Her vil du selv og din egen livssituation, være i fokus når vi arbejder med de forskellige former for bøn. Bønnen er så stærkt og banebrydende et redskab for transformation og jeg vil love dig at de første forandringer ville finde sted allerede inden for de første par timer.

Alle er velkommen uanset trosretning og/eller filosofi. Vi kigger på bønnen ud fra et spirituelt, religiøst samt naturvidenskabeligt synspunkt.

Der vil blive serveret kaffe, te, saft, vand og kage.

OBS! Medbring skriveredskaber og en notesblok. Coronapas er nødvendigt: Vi vil gerne bede jer gæster om at lade jer corona teste inden arrangementet, så vi alle kan føle os trygge. Hvis du er vaccineret eller har haft corona inden for de sidste 6 måneder, skal du blot vise dit coronapas ved ankomst. Corona test må max være 72 timer gammel. Vi håber på alles forståelse.

Billetter 599,00 kr.

Tilmelding: